GEMMA MG d.o.o. omogućava i provodi online prodaju proizvoda u svoje ime i za svoj račun putem internet stranice www.ornament.hr.

Objavljivanje informacija o proizvodima ili uslugama na internet stranici www.ornament.hr ne predstavlja ponudu internet stranice www.ornament.hr za zaključenje ugovora o kupovini već samo poziv korisniku da potvrdi svoju ponudu pod objavljenim uvjetima klikom na tipku ‘’Kupi’’. Ukoliko internet stranica www.ornament.hr prihvati ovakvu ponudu korisnika, nastaje ugovorni odnos i korisnik preuzima ugovornu obavezu uplatiti traženi iznos za rezerviranu robu/usluge. Prodaja može biti ograničena i na maksimalan broj korisnika zainteresiranih za određenu robu ili usluge, ukoliko se ista prodaje po promotivnim cijenama.

Korisnik robu ili usluge plaća putem uplatnice/E-bankarstva, kreditne kartice ili na drugi elektronski način ponuđen na internet stranici i oslobađa internet stranicu www.ornament.hr i tvrtku GEMMA MG d.o.o. od odgovornosti za štetu prouzrokovanu korisniku u vezi s ovakvim načinima plaćanja za koju GEMMA MG d.o.o. nije odgovoran.*

Rezervacijom ponude slažete se uplatiti ugovoreni iznos. Za kupnju bilo kojeg proizvoda ili usluge koje nudimo od vas se zahtijeva popunjavanje obrasca s vašim kontakt podacima.

Partner se obvezuje ugovoreni promotivni proizvod/uslugu isporučiti na najkvalitetniji mogući način, poštujući standarde kvalitete na jednak način ili više od onih koje primjenjuje u svom redovnom poslovanju s kupcima.

Krajnji korisnik je suglasan primati elektroničku poštu u vezi prodaje robe/usluga putem internet stranice www.ornament.hr uz pravo da u svakom trenutku povuče suglasnost tako što će obavijestiti internet stranicu www.ornament.hr pismenim putem.

Internet stranica www.ornament.hr zadržava pravo ponuditi specijalnu ponudu po posebnim uvjetima u okviru redovne ponude.

*Elektronički načini plaćanja trenutno nisu u funkciji. Omogućeno je samo Plaćanje gotovinom prilikom dostave.